Dahlgren & Jonzon Bygg- & Fastighetsservice

Vi har flerårig erfarenhet av service inom fastighetsskötsel, vaktmästeri, drift och underhåll.

Vi tycker om arbeten som ger oss utmaningar och det är inte fel om man har lite roligt på vägen till ett bra resultat. Det var drömmen om att göra det vi tycker är roligt och tillfredställelsen i att få göra ett bra jobb utan att andra bromsar en som fick oss att efter en hel del snack till slut starta Dahlgren & Jonzon, något vi inte ångrar. Det har varit en fantastisk resa att starta upp firman och få lägga energi på sådant som är viktigt: kvalitet, kamratskap och nöjda kunder.

Omdömen

Byte av bärlinor i krypgrund

Jag är mycket nöjd med arbetet som detta företag gjort.Det var fackmannamässigt och snabbt utfört mot en rimlig kostnad.Dessutom med snabba och korrekta kontakter via e-mail.

5/5


Byggnation av trädäck

Behövde hjälp med att bygga ett trädäck och fick det utfört med kort varsel. Arbetet utfördes på kort tid och med ett utmärkt resultat. Kan varmt rekomendera Dahlgren & Jonzon Bygg och Fastighetsservice!

5/5

Växthus

Anlitade DJbygg för hjälp med att montera och sätta upp ett mindre växthus. Vi är mycket nöjda. Duktiga och nogranna hantverkare som verkligen vet vad de gör. Rekommenderas!!

  5/5
 

Slipning av golv

Slipning av golv, klinkers.

  4/5
 

Dahlgren & Jonzon professionella yrkesmän med hög kvalitet

Jag vill gärna lämna ett positivt omdöme om Dahlgren & Jonzon. I samband med upphandlingen var man mycket lyhörd för vad vi ville ha. Kommunikationen flöt snabbt. Vi kom överens om starttidpunkt för golvbytet. Det genomfördes enligt överenskommelse i rätt tid utan några förseningar. Arbetet utfördes mycket professionellt och det som levererades till oss motsvarade mycket väl våra förväntningar. Dessutom är båda herrarna Dahlgen & Jonzon trevliga och tillmötesgående.

5/5

Utbyggnad av reception

Vi anlitade Dahlgren & Jonzon Bygg- och fastighetsservice för utbyggnad av vår reception. Jobbet blev snabbt gjort, proffesionellt utfört med mycket bra samt trevlig kommunikation. Vi är inte främmande för att anlita Dahlgren & Jonzon igen i framtiden

5/5

Supernöjd

Behövde hjälp att flytta ut ett högskåp och montera in en kyl och frys. Fick väldigt snabb hjälp av noggranna killar som kom på utsatt tid, jobbade effektivt och gjorde ett jättebra jobb. Är nöjd och kommer absolut att ringa dom igen när jag behöver hjälp.

  5/5
 

Golvläggning på Vind

Två otroligt trevliga och professionella hantverkare som kom och tittade ordentligt innan de lämnade offert. När jobbet utfördes var de punktliga och mycket professionella i sitt hantverk, har öga för det lilla extra. Kan varmt rekommendera dessa två till framtida hantverksjobb. Jag vet vem jag ringer nästa gång jag behöver hjälp, Dahlgren & Jonzon Bygg-och Fastighetsservice.

5/5

Hämtade från servicefinder.se och facebook

Dahlgren & Jonzon Bygg- & Fastighetsservice
Barncancerfonden

Vi väljer att stödja Barncancerfonden.

Vi skänker 50kr för varje faktura vi skickar. 
Genom att samarbeta med oss stödjer även du Barncancerfondens viktiga arbete!

Läs mer om Barncancerfonden här